Tuesday, May 4, 2010

..hapy gler..

uuuu..dh lma dh xbkk blogger nie..bz gn final la ktakan n now aku dh hbis aku pny dip..hapy but nervous bila nk tgu result kluar nie..aku skrg gh binggung g nk blk kdah bila...aduh sdih nya bila nk tglkan org y kta sg nie..huuaaww..mcm na la life dia bila aku xde kt cnie..mst dia bebas gler r...mcm na nie aku dh r syg giler gn die kalu dia wt hal mang geram aku.hermm semalam dia bawa aku berjln ke melaka then trus g kl.mang ltih but happy sgt r.obi dia mcm aku ska brjln jauh2 but dia ni ya ku xbpe mnat sgt nya dia ni kuat bebel r..2 y xthn 2...tp xpe la nk wt cmna bnda y dia bebel 2 mang kna btl gn aku..bg aku dia lh y trbaik r..tp aku xpcy jew gn dia..ni lk aku dhnk blk stay kt kdah mang ssh r nk jmp..hope dia xsktkan atie aku jew..tp dia da ckp kt aku smlm n membuatkan aku sdih.dia kta kalu jdoh dia bkn gn aku dia mntk aku jgn frust sgt2...dia xnk aku frust n buat bnda y bkn2..dia kata kta xlh melawan tkdir...so aku kna r trima takdir y ditentukan oleh allah n bnyk2 lh brdoa..ok last azan maqrib pn dh dgr nie..aku nk g mnd n nk siap2 nk kluar g gn dia g tgk wyang lk.ni la hri2 trkhir aku gn dia n mencipta kenangan n dsematkan dlm ingatan aku...b,,,i always love u..thnks b coz bg syg ceria n happy bila bersama gn b...

No comments: